Top 3+ Xu Hướng Thiết Kế Trang Trí Nội Thất Biệt Thự Mới Nhất 2020 

TOP 3+ DESIGN Trend of LATEST VILLA INTERIOR DECORATION 2020

Villas are usually built on a large scale of land, and are a type of luxury housing. Therefore, the requirements of aesthetics as well as function are often higher than conventional housing. In order to be able to design and construct high-end villas in general and neoclassical villas in particular, the performers must be experienced architects, with professional qualifications and high aesthetic eye.
11-09-2020
13:42

Villas are usually built on a large scale of land, and are a type of luxury housing. Therefore, the requirements of aesthetics as well as function are often higher than conventional housing. In order to be able to design and construct high-end villas in general and neoclassical villas in particular, the performers must be experienced architects, with professional qualifications and high aesthetic eye.

Ngoc Anh Furniture is always proud to be one of the prestigious and professional furniture companies that can bring satisfaction to every customer to create a perfect project according to customers' wishes!

Criteria in interior design of villa:

  • Class is made up of creativity:
    A blurred, unimpressed drawing will not give your villa a classy look! Therefore, the first criterion of luxury villas is an impressive and creative design. Because when a villa has not little investment, it is also a resonance of many factors such as color, interior, decorative lines from the wall to the ceiling ...
  • Nội thất cao cấp tạo nên biệt thự cao cấp:

Để tăng thêm độ tương xứng với tầm vóc của một căn biệt thự cao cấp thì đồ nội thất cũng phải là những sản phẩm độc đáo, được làm từ những vật liệu cao cấp. Một vài chất liệu gỗ tự nhiên như: gỗ óc chó, gỗ hương, gỗ gõ đỏ… mới toát lên được sự cao quý và đẳng cấp của gia chủ.

  • Cách bố trí, sắp xếp hợp lý đồ nội thất:

Về cơ bản thì bất kì một công trình kiến trúc nào cũng yêu cầu thiết kế nội thất một cách hợp lý, nổi bật công năng của đồ nội thất. Chính vì vậy, biệt thự với diện tích lớn thì cần có những tính toán chuẩn xác để tạo nên không gian sang trọng theo ý của gia chủ.

  • Cách phân chia bố cục trong ngôi nhà rõ ràng:

Mỗi căn phòng đều cần được bố trí khoa học, nếu muốn tô điểm cho không gian thì nên sử dụng những vách ngăn họa tiết đẹp mắt. Tuy nhiên còn tùy theo phong cách của gia chủ lựa chọn mà có những giải pháp bố trí, phân chia hiệu quả nhất.

  • Thiết kế nội thất biệt đặc biệt chú ý đến phong thủy:

Đa phần, chủ nhân của những căn biệt thự thường là những người làm ăn lớn hoặc có địa vị trong xã hội chính vì vậy vấn đề phong thủy là cần thiết trong quá trình thiết kế nội thất biệt thự. Sẽ có những quy tắc trong thiết kế nội thất mà gia chủ phải tuân theo, các kiến trúc sư sẽ đưa ra lời khuyên tốt nhất cho gia chủ để thu hút tài lộc, vượng khí cũng như sự may mắn cho ngôi biệt thự.

Top 3+ Mẫu Thiết Kế Trang Trí Nội Thất Biệt Thự Mới Nhất 2020

Nội Dung Chính Bài Viết [show]

1. Biệt thự sân vườn:

Trong cuộc sống ngày càng hiện đại thì con người càng chú trọng đến cuộc sống thiên nhiên xanh mát. Chính vì vậy phong cách thiết kế biệt thự sân vườn hiện đang là một trong những xu hướng HOT nhất, nhận được sự quan tâm của nhiều gia chủ. Sự nổi bật trong phong cách thiết kế này chính là hệ thống cửa kính giúp tạo sự thông thoáng cũng như tạo nên hiệu ứng nới rộng  không gian, giúp kết nối với không gian bên trong và bên ngoài nhà. Theo đó phong cách thiết kế này đem lại cho biệt thự của bạn một cảm giác thoải mái, thiết kế nhẹ  nhàng nhưng vẫn đầy đủ công năng và tính thẩm mỹ.

Simple wooden dining table set brings living space close to nature

2. Modern villas:
Modern villas often focus on the functionality as well as the utility that the interior brings. Accordingly, modern interior spaces often emphasize simplicity, tidiness and neatness to provide a comfortable and airy living space. Therefore, the characteristic of this interior decoration style is the combination of neutral colors towards youthfulness and freedom.

Bộ salon phong cách hiện đại – điểm nhấn không thể thiếu trong không gian phòng khách

3. Neoclassical villas:
With a beautiful elegance and sophistication, the neoclassical style is still very popular in today's villa designs. Unobtrusive and superficial like a classic villa, the beauty of neoclassical style comes from delicate lines, especially the combination of subtle modern pattern lines and soft curves. trade. Neoclassical villas have created attractive spaces but also have bold artistic values. Material used in neoclassical interior design is luxurious natural wood combined with other high quality materials.

Classic bed - bring luxury to homeowner's bedroom space

Epilogue.

Just finished are the advice and suggestions on villa interior design that Ngoc Anh Furniture learns about in the domestic and foreign market. Each evaluation criteria can hope to suit readers and choose for yourself the most suitable table model!

Or contact Ngoc Anh Furniture immediately for a free consultation.

Hotline: 028 38 910 651 - 0707 054 045